Lions Haderslev

ForsidenBestyrelsenUdvalgAktiviteterAarø huseKontakt osInternt

Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Lions Haderslev går ind i sit 52. år

På nuværende tidspunkt er der 20 medlemmer i klubben, og vi lægger stor vægt på have et godt socialt liv i vores klub, samtidig med at vi skaber aktiviteter, som er med til, at vi kan udøve humanitær hjælp både lokalt, nationalt og globalt.

Lions Haderslev er en aktiv klub, der yder støtte på handicap- og ældreområdet. Dette er den handicapindrettede "Løvebussen", der dagligt bruges af plejehjemmene i vores kommune, et synligt bevis på. I foråret 2016 fik Humletoftens Plejecenter overdraget to rickshawcykler, så beboerne kan komme ud og få "vind i håret", når frivillige cykelpiloter tager dem med på tur. Den 1. juni 2016 blev Lions Ø ved Møllestrømmen i Haderslev indviet efter flere års arbejde i samarbejde med Haderslev kommune.

På globalt plan går Lions Haderslev ind for kampen mod blindhed i lighed med alle andre Lions Clubber verden over.

Når man siger Lions Haderslev, siger man også Lions Ferieboliger på Aarø. 3 flotte og nyrenoverede ferieboliger tildeles af de clubber, der har deltaget i Lions og Jyske Vestkystens Julelotteri, gratis til handicappede o.l. i deres lokalområder. Lions Haderslev administrerer ordningen og sørger for, at boligerne altid fremstår pæne og funktionsdygtige til glæde for brugerne.

Støtte til unge og styrkelse af den mellemfolkelige forståelse er også mærkesager for vores klub. Hvert år udsender vi unge til internationale ungdomslejre, hvor de er sammen med andre unge fra hele verden.

Som medlem af Lions Clubs Internationalt med 1,3 millioner medlemmer fordelt på 180 lande er vi i stand til at samarbejde overalt i verden. Lions er kendetegnet ved, at enhver krone skænket til Lions vil gå direkte til hjælpearbejde.

Har du lyst til at vide mere om vores klub, eller har du nogle gode idéer, som du mener, vi kan gøre brug af, er du velkommen til at kontakte os.

Henry Schultz

Præsident 2016/2017