Lions Haderslev

ForsidenBestyrelsenUdvalgAktiviteterAarø huseKontakt osInternt
  Tilmeldingsskema   Udvalget
Vil du have teksten på vores hjemmeside læst højt, kan du hente et lille gratis program på www.adgangforalle.dk
Klub nyheder RSS-feed
Hvad er RSS?

Klik her for besøge Nextwave

Ved hjælp af overskuddet fra 27 syd- og sønderjyske Lions-klubbers Julelotteri - i samarbejde med JydskeVestkysten - har Lions opført 3 feriehuse på Aarø og 4 feriehuse ved Henne Strand.

Lions Haderslev formidler GRATIS udlån af feriehusene på Aarø og ved Henne Strand under de særlige forudsætninger, at der er tale om handicap, sygdom, modgang i tilværelsen, pensionister eller lignende, samt at ansøgerne er bosat i et af de 27 Lions-klubbers geografiske områder.

De 27 Lions-klubber kan i løbet af sæsonen disponere over hvert hus i 1 uge, hvorfor ikke alle ønsker kan opfyldes.

Aarøhusene

Udlejningsperiode: Lejlighederne stilles til rådighed for en uge af gangen - lørdag til lørdag. Strøm til lys er gratis, mens der skal betales for forbrug af strøm til komfur og opvarmning. Færgebillet til Aarø sker ligeledes for egen regning.

Sengepladser på Aarø - A og B-huset: Soveværelse: 2 hospitalssenge. Kammer: 2 hospitalssenge. Stue: dobbelt sovesofa. Der er handicap-badeværelse i husene.

Sengepladser på Aarø - C-huset: Soveværelse: 2 hospitalssenge og briks. Stue: dobbelt sovesofa. Der er handicapbadeværelse i huset.

Kontakt:

Formand/tilsyn: Erik Hinrichsen - mail: erik.hinrichsen@mekonomen.dk